30 forró éjszaka

  • Main
  • 30 forró éjszaka

30 forró éjszaka

Christine D'Abo
0 / 5.0
0 comments
Bạn thích cuốn sách này tới mức nào?
Chất lượng của file scan thế nào?
Xin download sách để đánh giá chất lượng sách
Chất lượng của file tải xuống thế nào?

A ​tested lecsupaszítása tulajdonképpen egyszerű – de ha a lelkedet is le kell mezteleníteni valaki előtt, az mindent megváltoztat.
Glenna O’Donald a legkevésbé sem számított arra, hogy egy pakli kártyát talál a temetőben.
Ráadásul nem is akármilyen kártyákról beszélünk, hanem olyanokról, amelyek mindegyike valamilyen pikáns szexkalandra csábít. Glenna kutatási asszisztensként túlságosan józanul éli mindennapjait, de a kártyák segítségével most szeretné elkezdeni saját kísérletét. Az iszonyúan dögös egyetemi professzor, Eric Morris pedig felajánlja, hogy ebben a partnere lesz. Glenna és Eric hetente egyszer találkoznak, hogy együtt kipróbálják a legérdekesebbnek látszó kártyákat. A vakmerő, szexuális felfedezésekkel teli éjszakák között lassan a munkanapok is megtelnek nevetéssel és flörttel.
Egy idő után azonban Glenna úgy érzi, hogy túlságosan beszippantotta a játék, a rengeteg élvezet után közelebb szeretne kerülni a professzorhoz. Eric is ráébred arra, hogy Glennára nagyobb szüksége van, mint azt eredetileg gondolta. Vajon lesz elég bátorságuk ahhoz, hogy vállalják a kapcsolatukat?

Năm:
2022
Nhà xuát bản:
Maxim
Ngôn ngữ:
hungarian
ISBN 10:
9634992668
ISBN 13:
9789634992660
File:
PDF, 1.38 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2022
Đọc online
Hoàn thành chuyển đổi thành trong
Chuyển đổi thành không thành công

Từ khóa thường sử dụng nhất